Wellness bij Egmond Holiday

Heerlijk vakantie en ontspannen hoort daar ook bij. 

Boek daarom een Reiki behandeling in het Tiny House op het terrein van Chalet Egmond of een heerlijke massage in Egmond aan den Hoef.

Ook voor een saunadagje hoef je niet ver weg. Hiervoor kan je terecht in Egmond aan Zee.

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze. Bij een reiki-behandeling wordt er met handoplegging gewerkt. Door de handen vlak boven het hoofd of lichaam van een mens (of dier) te leggen verzacht de pijn of gaat de pijn zelfs helemaal weg. Je kan het inzetten bij veel medische klachten. Denk hierbij aan hoofdpijn, migraine, rugklachten, eczeem en veel meer. Reiki kan je natuurlijk ook preventief inzetten.  Reiki: een prettige behandeling voor diepe ontspanning en meer evenwicht in je leven. Neem contact op met Angreth voor de mogelijkheden en tarieven.

Massagesalon Ineke 
Bij Ineke kan je terecht voor helende massage, hand- en voetreflex massage, hot stone massage, Guasha massage, Ayurvedische massage, Littekenmassage, Bach-bloesem therapie en Raindrop therapie. Neem een kijkje op haar website Massagesalon Ineke voor tarieven en het maken van een afspraak.

Sauna
In Egmond aan Zee kun je bij hotel Zuiderduin terecht voor een dagje sauna. Neem een kijkje op hun website voor tarieven etc. Dagje sauna