Egmond Wellness

Heerlijk vakantie en ontspannen hoort daar ook bij.

Boek daarom een Reiki behandeling in het Tiny House op het terrein van Chalet Egmond of een heerlijke massage in Egmond aan den Hoef.

Ook voor een saunadagje hoef je niet ver weg. Hiervoor kan je terecht in Egmond aan Zee.

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze. Bij een reiki-behandeling wordt er met handoplegging gewerkt. Door de handen vlak boven het hoofd of lichaam van een mens (of dier) te leggen verzacht de pijn of gaat de pijn zelfs helemaal weg. Je kan het inzetten bij veel medische klachten. Denk hierbij aan hoofdpijn, migraine, rugklachten, eczeem en veel meer. Reiki kan je natuurlijk ook preventief inzetten. Reiki: een prettige behandeling voor diepe ontspanning en meer evenwicht in je leven. Tarieven zijn 30 euro voor een half uur, 55 euro voor een volledige behandeling van ruim een uur. Reserveer nu jouw behandeling bij  Angreth op +31 6 21515078!

Massagesalon Ineke
Bij Ineke kan je terecht voor helende massage, hand- en voetreflex massage, hot stone massage, Guasha massage, Ayurvedische massage, Littekenmassage, Bach-bloesem therapie en Raindrop therapie. Neem een kijkje op haar website Massagesalon Ineke voor tarieven en het maken van een afspraak.

Sauna
In Egmond aan Zee kun je bij hotel Zuiderduin terecht voor een dagje sauna. Neem een kijkje op hun website voor tarieven etc. Dagje sauna

Een moment van diepe ontspanning en innerlijke balans

Welkom in het Tiny House op het terrein van Egmond Holiday, waar je de helende kracht van Reiki kunt ervaren. Of je nu stress wilt verminderen, pijn wilt verlichten, of simpelweg je algehele welzijn wilt verbeteren, de Reiki-sessies zijn afgestemd op jouw unieke behoeften. Reiki laat positieve energie door je stromen, waardoor blokkades worden opgeheven en de natuurlijke vitaliteit wordt hersteld.

Bij Egmond Holiday geloven we in toegankelijkheid voor iedereen. Voor slechts €30 kun je genieten van een zalige Reiki-sessie van 30 minuten, en voor een volledige behandeling (ruim een uur) bieden wij een complete sessie voor slechts €55.

Begin vandaag nog aan jouw transformatieve reis en omarm de helende kracht van Reiki. Bel ons op +31 621515078 of mail naar egmondholiday@gmail.com