Zorgeloos feesten

Lieve feestvierders,

Zijn jullie op zoek naar de perfecte locatie om jullie feest, bruiloft of speciale gelegenheid te vieren? Zoek niet verder! Restaurant Zorgeloos verwelkomt je met open armen en biedt een scala aan fantastische arrangementen om jullie feest onvergetelijk te maken.

Drank Afkoop Arrangement (minimaal 40 personen)

Laat je dorst lessen met ons onbeperkte drank afkooparrangement voor €29,50 per persoon. Gedurende 4 uur kun je genieten van onbeperkt tapbier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerde dranken. Perfect voor groepen van 40 personen of meer!

Heerlijke Hapjes

Verwen jouw gasten met onze heerlijke hapjesopties:

  • 4 rondes hapjes voor slechts €5,00 per persoon.
  • 6 rondes hapjes voor slechts €7,50 per persoon.

Brood, Boter en Tapenade

Voeg een vleugje elegantie toe aan jouw feest met ons brood, boter en tapenade op tafel voor slechts €7,50 per stuk.

Receptie Arrangement (minimaal 40 personen)

Voor een gezellige receptie bieden wij een arrangement van 1,5 uur voor €24,50 per persoon. Geniet van onbeperkt tapbier, wijn en fris, vergezeld van 3 rondes hapjes en heerlijke nootjes op tafel.

Feestavond (minimaal 50 personen)

Sluit de avond af met een knal op onze feestavond, die loopt van 20:30 uur tot middernacht. Dit arrangement kost €32,50 per persoon en omvat:

  • Een warm welkom met een bruisende borrel.
  • Onbeperkt tapbier, wijn en fris.
  • 4 rondes smakelijke hapjes.
  • Knapperige nootjes op tafel.

Bij Restaurant Zorgeloos zorgen we ervoor dat jullie speciale dag absoluut zorgeloos is. Ons ervaren team staat klaar om het feest tot in de puntjes te verzorgen, zodat jij en jouw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke tijd.

Neem vandaag nog contact met ons op om jullie feest of evenement te plannen. We kijken ernaar uit om samen met jouw een geweldige tijd te beleven!

Met feestelijke groeten, Het Team van Restaurant Zorgeloos