Over Egmond Holiday

Al meer dan 10 jaar bevindt Chalet Egmond zich op een unieke locatie aan de voet van de Duinen in Egmond aan den Hoef (Rinnegom).HIer begon ik Angreth samen met mijn toemalige partner Creigton's restaurant.  Dit restaurant wordt nu gerund door mijn zoon en schoondochter. 

Begin 2022 ben ik gestart met een Beheer vakantiewoningen bureau. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in de Hospitality industrie. Van het werken als front office manager van een 5 sterren hotel in Amsterdam tot het exploiteren van een restaurant in Egmond en later in Alkmaar.

Heel veel plezier beleefde ik aan het runnen van het vakantiehuisje en merkte dan ook wel dat de exploitatie hiervan me veel tijd kostte maar ook dat na de verkoop van mijn restaurant in Alkmaar, de omzet van het vakantiehuisje met grote sprongen omhoog ging.

Ik weet dus alle ins en outs over het ontvangen van gasten en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben proactief, gastvrij en hecht veel waarde aan een persoonlijke “aanpak” . Ben je geïnteresseerd in een van de pakketten die ik je aanbied om je te ontzorgen met je vakantiehuisje?  Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek.