Studio 41

Tiny House Egmond

Zorgeloos genieten

Nu te koop!

Meerpaal 43

Chalet Egmond

Zorgeloos overnachten

Ontspannen luxe logeren, ideaal voor stellen, ouders met kinderen en families. Lekker spelen in de grote tuin, gras voeren aan de cavia’s en ziten rond het kampvuur  dan kun je terecht bij Chalet Egmond. 

Heb je altijd al in een eigentijds Tiny House willen wonen? Op onze locatie staat een Tiny House te koop! Helemaal ingericht. Kom alvast proefslapen (maximaal 3 volwassenen, geschikt voor max. 4 personen)

Strandvilla Zilt&Zalig is uitermate geschikt voor grote gezinnen, meerdere families of meerdere gezinnen met jonge kinderen vanwege de ligging pal aan de strandopgang en het centrum van Egmond aan Zee

In het pittoreske Bergen bevindt zich de prachtig ingerichte gastsuite in het pittoreske Bergen. Studio 41 is een stijlvol ingerichte studio met eigen ingang en privézitje in de tuin.

Ook in Bergen (naast Studio 41) vind je het geheel nieuw en smaakvol ingerichte Meerpaal 43. Geschikt voor 2 personen. Wil je allebei de vakantieverblijven reserveren gedurende een periode neem dan contact op met Egmond Holiday!

Je kunt meteen met je vakantie beginnen want de bedden zijn voor je opgemaakt en handdoeken en badkamerartikelen liggen voor je klaar. Zelfs voor het eerste kopje koffie hoef je niet eerst boodschappen te doen!