Grip op kwaliteit

Een schone accommodatie is de eerste en belangrijkste indruk die een gast krijgt bij het betreden van jouw accommodatie. Je wil terugkerende gasten, goede recensies, een zo groot mogelijke bezettingsgraad en bijbehorende omzet.

Het is echter moeilijk om een goede schoonmaker of een goed schoonmaakbedrijf te vinden. Herken je het fingers crossed gevoel? Doe je een schietgebedje dat er goed is schoongemaakt en dat de gastengeen klachten hebben?

Grip krijgen op de kwaliteit van de schoonmaak van je vakantie accommodatie kan!

Met een abonnement bij Vakantiewoningbeheer Egmond.
Voorwaarde:

De schoonmaak wordt verzorgd door een door de vakantiewoning eigenaar zelf gecontracteerde schoonmaker of gecontracteerd schoonmaakbedrijf.

Wij kunnen het volgende verzorgen:

● 3x per maand steekproefsgewijs controle van de schoonmaak.

● De duur en het tarief van deze controle is afhankelijk van de grootte van de vakantiewoning en vindt in de regel plaats tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

● Het doorgeven van de wissels gebeurt aan het einde van de maand voorafgaande aan de maand waarin de controles worden uitgevoerd. Eventuele annuleringen/wijzigingen dienen zo spoedig mogelijk te worden doorgegeven. Vakantiewoningbeheer Egmond zal dan de eventueel geplande controle voor die datum verzetten, maar behoudt het recht om de controle in een andere maand te verzorgen.

● Aan de hand van een controlelijst wordt de woning en tot de woning behorende omgeving gecontroleerd en eventueel na gepoetst.

● De controlelijst wordt opgehangen in de schoonmaakkast zodat de schoonmaker de bevindingen kan lezen en wordt verstuurd naar de eigenaar, die hier eventueel actie op kannemen.

● Vakantiewoningbeheer Egmond kan tegen meerkosten ook de terugkoppeling naar de schoonmaker of het schoonmaakbedrijf verzorgen.

Abonnementsgegevens

● Het abonnement gaat in in overleg nadat er een intake heeft plaatsgevonden in de vakantiewoning. Aan de intake zijn kosten verbonden, 50 euro ex btw.

● Betaling van het abonnement is vooraf.

● Het abonnement is maandelijks opzegbaar, opzeggen kan voor de eerste van de maand.

Abonnementsprijzen

De prijs van het abonnement is afhankelijk van de grootte van de vakantiewoning en de ligging tenopzichte van Egmond Holiday. Zie bijgevoegd bestand voor de voorwaarden en prijzen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

 abonnement.pdf